søndag den 20. november 2011

Bloggeraften

Aftenen startede med velkomsdrinks aka Asti med vindruer...

Lækre mini cupcakes..

Og sandwiches. Alt sammen noget de tre arrangøre stod for.

Her er nogle af alle de søde og inspirerende blogger som kom til bloggeraftenen.

Vi havde alle mulighed for at få en samtale med personerne bag BlogHQ og jeg må da også indrømme at det lød interessaant. 

Sidst men ikke mindst, de tre flotte arrangøre som stod bag den fantastiske ide og det flotte arrangement. Mange tak for denne event.

Translation: Yesterday i went to a blog event that the three beutiful girls on the last picture had arranged. We had some cold drinks, mini cupcakes and sandwiches. A huge thanks to the girls for the great initiative.

5 kommentarer:

 1. Tak fordi du kiggede forbi min lille blog og dine pæne ord. Det varmer :) FEDT at der gøres lidt for bloggerne her i Jylland :) Håber du får lyst til at komme forbi min blog igen og måske får lyst til at læse den fast. Følger i hvert fald dig nu.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud!
  Ville ønske det samme kom i København :)

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud - men kør din egen blog - den kører så fint, du skal ikke blive slugt af en eller anden blog-maskine :)

  SvarSlet
 4. Dots - Det var da så lidt:) Følger dig tilbage lige med det vuns)

  J'adore - Det var også rigtigt hyggelitgt.

  Ida - Det kunne da også være mega fedt. Du skal bare finde nogle blogger som du kan arrangere det sammen med :)

  Milana - Åhh hvor er det sødt af dig :). Blev totalt glad! tror heller ikke at jeg flytter endnu. Men på et tidspunkt ville jeg gerne over på egent domæne:)

  SvarSlet