torsdag den 17. november 2011

Genbrugsguld
Jeg var forleden forbi de lokale genbrug hjemme ved mine forældre. Og jeg fandt intet mindre en 3 bælter, 3 trøjer og en taske. Jeg skulle kun af med 85 for det hele. Kan slet ikke vente med at få det vasket så jeg kan tage det i brug.

Overvejer lidt at lave en genbrugs guide med billig genbrugsbutikker i Aarhus og omegen, så hvis i kender nogle rigtig gode genbrugsbutikker så er i meget velkommen til at skrive.

7 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det nogle fede ting du har fundet!
  jeg elsker især skjorten!
  knus MAria:)

  SvarSlet
 2. Det er altså utroligt hvad der gemmer sig, hvis man har øjnene med sig. Jeg skal selv til at lede efter gamle møbler, som jeg skal restaurere til min kommende webshop og jeg glæder mig til at trave rundt i Aalborgs genbrugsbutikker efter gammelt "guld". Super idé med en guide til butikkerne i Århus (der kommer man jo også forbi, engang imellem)
  /Anja

  SvarSlet
 3. Hold nu op! Jeg vil med i den genbrugsshop! Her i Kbh koster en genbruger ligeså meget som en almindelig butik hehe. Jeg er helt vild med din skjorte!!

  SvarSlet
 4. Maria - Jeg er også helt vild med skjoten. Blev så glad da jeg fandt den.

  Anja - Åhh jeg elsker også og kigge efter møbler. Skal sjovt nok til Aalborg idag og tjekke byen ud :)

  Milana - Jeg syntes også at der er rigtig mange i århus som er alt for dyre. Så ofte skal man ud i provinsen for at finde nogle gode ting. Det er så træls at genbrugsvaren koster det samme som almindelige butikker.

  SvarSlet
 5. Virkelig fede ting du har fundet.. Er helt pjattet med skjorten og glimmerblusen! :)
  Knus!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting du fandt dig, især tasken & den hvide skjorte er mægtig godt fundet :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
 7. Jeg er også vild med skjorten. Og 85,- kr for hele baduljen? Det er jo vildt billigt :-)

  SvarSlet