onsdag den 30. november 2011

Where did Louisa go?


Jeg er her stadig! Og det håber jeg også at i er. Jeg har været syg de sidste par dage(som overstående billede også kan antyde) og har derfor ikke blogget. Jeg er mega vinter træt for tiden og endda også selvom at det er 1 decmber imorgen. Min julestemning er long gone, men jeg håber at jeg kan finde den frem igen, SNART.

Nårhh men nok selvmedlidenhed. Jeg ved altså godt at det ikke er det kønneste billede jeg har valgt af mig selv. Det er fra min tur i Grækenland sommeren 2010, hvor jeg opdagede mit skjulte talent. Jeg kan kigge i to forskellige retninger med hver af mine øjne. 

Nok snak. Jeg kom faktisk ind for at sige at jeg begynder at blogge igen fra nu af! 

Translation: I've been sick the last few days and this is also the reason for the lack of activity in here. But now I'm back again. The picture i chose to put here is moste of all just for fun:). 

4 kommentarer:

 1. Du ser skøn ud og jeg er glad for at du er tilbage :-)

  Jeg har det lidt på samme måde - det her mørke, kolde vejr gør mig sgu lidt træt og søvnig. :S

  Ha' en dejlig aften :)

  SvarSlet
 2. Det er skønt at vide! Det mørke vejre er bare sååå træls :(. Ha' selv en god aften søde Milana!

  SvarSlet
 3. Hej,

  Jeg så lige du havde efterladt en kommentar på min "test-blog" og tænkte jeg lige ville skrive til dig :)

  Jeg arbejder med virale videoer som denne: http://www.5x5m.com/lp/13894/anthon_berg.html og tænkte at du måske kunne være interesseret i at være med til det. Du må meget gerne sende mig en mail på thor.nielsen@goviral.com, så jeg kan forklare lidt nærmere. Glæder mig til at høre fra dig...

  bedste hilsener,
  /thor

  SvarSlet