fredag den 3. juni 2011

DagensKjole-Only, Sko-Si by Shinela, Armbånd-Snob, Øreringe-H&M, Bæltesnor-ukendt.

Selvom jeg igår plaprede løs om at jeg ikke ville lave en rendyrket modeblog, går jeg nu engang (som så mange andre piger) op i mode og alt hvad der høre her under. Mode indlæg skal der nok komme mange af på her på bloggen, men der skal også være plads til mere. Og fra nu af snakker jeg ikke mere om min fornyet blog (eller jeg prøver i hvertfald at lade vær).

Dette outfit havde jeg på forleden i byen. Jeg havde egentlig besluttet mig for at købe kjolen i gul, men desværre for min hudfarve og mig, kom jeg til at se nærmest gennemsigtig ud. Heldigvis kom den søde forretningsmedhjælper mig til undsætning og kastet denne smukke koral farvet model over forhænget til prøverummet. Hurra for hende. Som i jo nok har regnet ud, endte jeg med at købe denne lækre sag for bare 120 kr. Det er altså et godt fund jeg fik gjort mig der. Jeg vil lige dedikere en liljes penge til min søde kæreste, som faktisk købte de sko jeg har på på billedet. Han købte dem i anledning af at jeg havde fødselsdag i midten af maj. Det er en modig kal jeg har fundet mig. Og til med én der har god skosmag.

Senere idag står den på lidt venne-kom-sammen, med pigerne jeg gik i gymnasiet med. Mon ikke jeg får en rigtig sjov aften.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar