tirsdag den 19. juli 2011

Hvad er et must at havde med i parken?

Masser af frugt og andre små snacks, for det er så hyggeligt at sidde og smovse.

Et spil kort eller andet underholdning(vikingespil/kongespil kan virkelig anbefales), for så sjovt er det heller ikke at ligge og tage sol på græsset hele tiden.

For Gud skyld tag solcreme med!!! Og evt en aftersun

Det aller vigtigste at huske er....... Trommehvirvel......... GODT HUMØR!

Vejret er så småt ved at blive en lille smugle mere solrigt. Så kom ud i solen og nyd det gode vejr! Men husk solcremen, selv om uv-index'et ikke er særlig højt, for jeg kan afsløre at DET VIRKER:
Da jeg havde siddet ude i solen (med et uv index på 7.0), var jeg virkelig ved at blive rød på ryggen, der hvor jeg ikke selv kunne nå. Ja faktisk kunne man tydeligt se hvor jeg havde kunne nå, for jeg havde, tro det eller lade vær, fingeraftryk på ryggen. Og det er ikke særlig fedt at rende rundt med en meget rød plamage og ens egen finger aftryk på ryggen. Plus at det gør virkelig ondt. Av av. Nu er det ved at være nogle uger siden dette skete, men i stedet for at min plamage nu er rød er den blevet bund. Så nu går jeg ikke længere rundt med et stort Jordbær, men i stedet en kæmpe pigment fejl. Øv.

Så næste gang solen titter frem, er det bare med at komme ud og sole sig. Vi kan jo aldrig stole på vejret her i Danmark.

Ps. Jeg har ikke mit camera fortiden, derfor går der noget langt mellem indlægende. 

4 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud! :D

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar på min blog. Jeg er nu fast læser, og går ud fra du også bliver det på min :-) Rigtig fin blog du har, ærgerligt at du ikke laver indlæg noget oftere.

  SvarSlet
 3. Mange tak anna :D Jeg bliver straks medlem af din blog også.. Åhh jeg håber at jeg får lidt mere tid til at skrive. Men der har jo været sommerferie og så er jeg startede i praktik.. Men nok med undskyldning :D, jeg ville virkelig også gerne selv ha' at der var lidt flere fast opdaterede indlæg på min blog..

  Tusind tak fordi du følger mig :D

  SvarSlet
 4. Mange tak! <3 Årh ja, det kan jeg godt forstå. Der sker jo tit en masse ting, så man ikke har til tid sådan noget. Men håber da, at du vil holde bloggeriet ved lige nu! :-D

  SvarSlet