lørdag den 2. juli 2011

Mine ynglings smykker.Armbånd for mig er alfa omega, ja faktisk er det næsten det næsten de eneste smykker jeg har på til hverdag. Altså lige udover den hjerte halskæde som jeg altid går med. Faktisk tager jeg den aldrig af og har den både på i bad og når jeg er i fitness centeret. Jeg har fået den af min mor, så det er derfor den altid hænger om min hals.

Men som sagt, så er armbånd næsten det eneste smykke jeg har på til hverdag. Og lige nu er det sorte bredde armbånd, på det anden og tredjenederste billede, et hit. Jeg går faktisk med det heletiden næsten. Hvis jeg er til fest kan jeg godt finde på at tage en ring på og en sjælden gang imellem en lang halskæde(Jeg ved godt at jeg ikke viser nogle af mine halskæder i det her indlæg, måske det kommer i et andet indlæg).

Mine smykker kommer primært fra H&M, for jeg er verdensmester i at smide dem væk, så for mig er det bare dumt at investere i dyre smykker.

Faktisk nu når jeg tænker mig om, går jeg faktisk også tit med ørreringe. Måske er jeg en rigtig smykke freak after all. Det er faktisk bare fingerringe som jeg aldrig går med. Jeg syntes altid at de er lidt træls at have dem på, så i løbe af en dag kan jeg have taget mine ring af og på tusindvis af gange, og ofte forligger jeg den på et badeværelse i forbindelse med at jeg vasker finger. Jeg er dog sikker på at jeg ikke er den eneste som kender det problem.

Sikke en øv vejr vi har os idag. Men imorgen lover de omkring 25 grader. Juhuu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar