fredag den 16. december 2011

Opgaveskrivning

Jeg er meget ked af, at der har været så stille på bloggen den sidste uge og det kommer nok også til at være lidt længere. Jeg er igange med at skrive min hovedopgave som skal afleveres d. 5 januar. Til jer som ikke ved det, så læser jeg multimedie design og blever færdig til januar.
Det jeg faktisk er mest ked af, er at jeg ikke har tid til at kommentere på jeres blogs. Jeg ved hvor meget en kommentar bestyder og jeg nyder virkelig at følge med på jeres blogge også. Egentlig har jeg aldrig fået en mulighed for at fortælle hvor meget jeres kommentar betyder mig mig. De betyder nemlig så utroligt meget. Så tusind tak for at i kommentere. Håber at i ville holde ud lidt endnu til, at jeg kommer tilbage igen.

Translation: I'm writing my last project om my study and therefore I haven't had time to write on my blog. Most of all I'm sorry that I haven't time to comment on your blogs, because I know how much comments mean for all of us bloggers.   I hope that you'll stay tuend till I return.    

7 kommentarer:

 1. God skrivelyst, kære Louisa :)

  SvarSlet
 2. Rigtig god skrive lyst :)
  Havde godt set du ikke havde lavet nogle indlæg, troede / frygtede at du var stoppet med at blogge :(

  SvarSlet
 3. Uh, det er jo lige rundt om hjørnet. Held og lykke med det :-)

  SvarSlet
 4. Held og lykke med opgaven, smukke Louisa! :-)

  SvarSlet
 5. Klikkede rundt, og endte på din blog, så kiggede lige et par sider igennem af din blog, og synes egentligt den virker meget spændende, så bliver hængende her som fast læser! :D

  stavefajl.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Super fed blog du har :-)
  Jeg er lige blevet fast læser, og håber også at du måske vil blive fast læser på min blog. Jeg glæder mig til at læse mere fra dig.

  Seline/
  - http://seliinesblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. SKØN SKØN blog! Ej hvor er den fed. Jeg har læst din blog tidligere og det vil jeg da gøre igen!

  Kig forbi
  www.smilduerpaa.blogspot.com

  SvarSlet